توجه ویژه به فعالان حوزه سینما در استان‌ها؛ تولید فیلم متناسب با هویت کشور

در جشن مهر سینمای ایران در اراک مطرح شد؛
توجه ویژه به فعالان حوزه سینما در استان‌ها؛ تولید فیلم متناسب با هویت کشور
معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی گفت: سینمای ایران به لحاظ میزان فروش و استقبال بالای مردم، دوران شکوفایی خود را طی می کند.
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی،  قادر آشنا ،در آئین اختتامیه جشنواره مهر سینمای ایران در استان مرکزی اظهار کرد: فلسفه سینمای ایران خیلی پیچیده نیست در گذشته جشنواره‌های متعدد استانی، منطقه‌ای، ملی و بین المللی برگزار و در این راستا گعده های دوستانه و صمیمی ایجاد می‌شد.

وی افزود: با توجه به اینکه اکنون مجوز ساخت فیلم از تهران صادر می‌شود از این رو هیچ ارتباطی میان مدیران هنری و فرهنگی کشور با سینماگران وجود ندارد.

معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی تصریح کرد: در واقع فعالان حوزه سینما جزو قشر زحمت کش و پر تلاش کشور هستند چرا که رسانه فراگیر حوزه فرهنگی سینما بوده و از این جهت جشن سینمای ایران به مناسبت روز ملی سینمای ایران پایه گذاری شد.

آشناافزود: جشن سینمای مهر ایران دو سال گذشته در ۲۲ استان برگزار شد و از ۳۸۴ هنرمندان تجلیل شد و سال گذشته نیز جشن سینمای مهر ایران در ۳۱ استان برگزار و از ۵۹۰ هنرمند تجلیل شد و امسال به دلیل شهادت سید حسن نصرالله در واقع جشن سینمای ایران در کشور با تأخیر برگزار شد.

وی افزود: همانگونه که مهرماه آغاز سال تحصیلی علم و دانش دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها است، برگزاری جشن مهر سینمای ایران نیز باید فرصت مجددی برای سینماگران باشد که انرژی مضاعفی در روز سینما به فعالان این عرصه تزریق شود.

معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی کشور افزود: بدون شک روز سینما فرصتی است که خانواده هنرمندان یک دور همی داشته باشند و به بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود بپردازند به طور حتم اگر روز ملی سینمای ایران جشن گرفته نشود نباید انتظار حمایت دیگران از سینما را داشته باشیم.

آشنا با اشاره به اینکه رویکرد محوری جشن مهر سینمایی ایران، توجه ویژه به فعالان حوزه سینما در استان‌ها است، گفت: در اختتامیه جشن مهر سینمای ایران در تهران از پنج فیلمساز یا کارگردان کار اولی موفق در جشنواره بین المللی تجلیل می‌شود.

وی افزود: همچنین از پیشکسوتان و همه هنرمندانی که در استان‌ها در جشنواره بین‌المللی مثل فجر، کوتاه و مستند حضور داشتند همچنین هنرمندانی که در حوزه پژوهشگر و پشتیبانی بوده و نادیده گرفته شدند، مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی کشور ادامه داد: نیاز است متناسب با فرهنگ هویت کشور با محتوای مناسب‌تر فیلمنامه تهیه و تولید شود چرا که ایران دارای فرهنگ کهن و دیرینه است و عالمان و بزرگان زیادی در این خطه پرورش یافتند و باید اذعان کرد سینمای ایران به لحاظ میزان فروش و استقبال بالای مردم، دوران شکوفایی خود را طی می‌کند.

آشنا با بیان اینکه نقش سینما در توسعه صنعت نیز برجسته است، تصریح کرد: استان مرکزی با وجود صنعتی بودن آن می‌تواند نقش بسزایی در حمایت از سینما و تولید مستند سازی داشته باشد و امید است این مهم در استان‌ها محقق شود.

حسین محمودی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز اظهار کرد: در حوزه سینما باید فرهنگسازی و جریان سازی شود تا با افزایش استقبال مردم این استان همراه شود.

 وی با اشاره به برگزاری جشن مهر سینمای ایران از اول تا هشتم مهر در استان مرکزی، افزود: جشنواره مهر سینمای ایران در راستای ایجاد عدالت فرهنگی برای سومین سال متوالی است که برگزار می شود که انتظار است جهت ارتقای جایگاه سینما در استان مرکزی، ارگانهای دیگر تعامل و هم افزایی لازم را داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: برگزاری این جشنواره با هدف توجه ویژه به هنرمندان حوزه سینمای شهرستان‌ها، حمایت و شناسایی استعدادها این جامعه هدف است که چند هنرمند برگزیده سینمای امروز مرکزی به مرحله کشوری معرفی می شوند.

 محمودی فر ادامه داد: جشن مهر سینمای ایران در واقع یک دورهمی است که حضور مردم و تعداد سالن‌ها را افزایش دهیم چرا که بر این باور هستیم توجه به این مهم می تواند کمک شایانی   به اشتغال و بهبود اقتصادی کشور داشته باشد.

وی گفت: همزمان با برگزاری جشن مهر سینمای استان مرکزی، برگزاری چهار کارگاه ،‌ اکران و تحلیل فیلم‌های کوتاه، برگزاری ۲ کارگاه آموزشی در ساوه و اراک، اکران ۴ روز فیلم در  استان مرکزی به صورت نیم بها همچنین اکران فیلم سینمای سیار در مناطق کم برخوردار استان مرکزی انجام شد.

محمودی فر گفت: در آیین اختتامیه جشن مهر سینمای استان مرکزی از ۱۷ نفر از فعالان حوزه سینما تجلیل می شود و امید است در آینده نزدیک شاهد توسعه پیشرفت حوزه سینمایی و هنرمندان این عرصه باشیم.

توجه ویژه به فعالان حوزه سینما در استان ها تولید فیلم متناسب با هویت کشور

 

 

مجتمع سیاحتی تفریحی امیرکبیر

معرفی مجتمع سیاحتی تفریحی امیرکبیر به عنوان بزرگترین هتل باغ ایران

مجتمع سیاحتی تفریحی امیرکبیر با وسعت ۷۲ هکتار به عنوان بزرگترین هتل باغ ایران در محیطی کوهستانی با دارا بودن یک هتل پنج ستاره در ۷ طبقه و ۷۵ اتاق دارای رستوران‌های مجلل و بین المللی، اطاق‌ها و سوئیت های لوکس با چشم اندازی زیبا از طبیعت و معماری خاص و دارا بودن بزرگترین شهربازی غرب کشور و استان مرکزی، رستوران و سفره خانه سنتی مجلل کوهستانی همراه با موسیقی زنده، فودکورت مدرن با انواع غذاهای فرنگی جذاب، استخر سرپوشیده و روباز، سالن بدنسازی، زمین‌های تنیس و فوتبال، پیست‌ دوچرخه سواری، جاده تندرستی و سالن‌های همایش و تالارهای مجلل در ورودی اصلی شهر اراک فضایی فرح بخش و دلپذیر را برای میهمانان خود فراهم دیده است.

مجتمع سیاحتی تفریحی امیرکبیر

بی تردید اقامتی خاطره انگیز در این هتل روزهای بدون تکرار را برای شما رقم خواهد زد.

ما میزبانی شایسته‌ای را برای میهمانان خود فراهم خواهیم نمود و به پشتوانه هجده سال خدمات شایسته، اثبات نموده ایم که در کنار پنج ستاره هتل، خدمات پنج ستاره هم ارائه می‌نماییم.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا